Wanneer er hulp en ondersteuning nodig is voor je kind of voor jezelf, dan kan er via onderstaand formulier een aanmelding gedaan worden. Dit kan ook telefonisch.

Ik plan graag een intakegesprek in, zodat we goed kunnen bespreken wat er gaande is en welke hulpvragen er zijn. Tevens kunnen we kennismaken en kunnen alle vragen beantwoord worden die er zijn.

Na het intakegesprek en het opstellen van de behandeldoelen wordt er gekeken in welke frequente de therapie plaats gaat vinden en op welke dag en tijd. Ik werk met zoveel mogelijk een vaste dag en tijd, zodat het overzichtelijk blijft voor iedereen.

Voor meer informatie over vaktherapie drama of aanmelding kun je contact met mij opnemen via info@babslenders.nl of via telefoonnummer 06-46345971.

PRAKTIJKADRES
Babs Lenders praktijk voor dramatherapie
Bronkhorstsingel 9a
5403 NA Uden

De praktijk bevindt zicht in het gebouw van Vrije School De Zevenster  op de eerste verdieping (er is een lift aanwezig).

De praktijk is gemakkelijk bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Er zijn voldoende parkeerplaatsen.

Op dinsdag, woensdag en donderdag is de praktijk geopend van 8.30-17.00u. Mails en telefoontjes worden zo snel mogelijk beantwoord op doordeweekse dagen.

Heb je een vraag over dramatherapie, wil je weten wat ik voor je kan betekenen of wil je je aanmelden voor dramatherapie? Neem gerust contact met mij op.

Je kunt het contactformulier gebruiken of me direct mailen via info@babslenders.nl. (let op, mogelijk komt mijn mail de eerste keer in je spam terecht)