Zondag 13 oktober van 11.00-16.00 uur is mijn praktijk geopend en sta ik klaar om iedereen te ontvangen die meer wil weten over dramatherapie.

Kom en ervaar wat dramatherapie is, iedereen is welkom!

Ik ben te vinden op de Bronkhorstsingel 9 (in basisschool De Zevenster)

Programma:

11.00-12.00 inloop

12.00-12.30 workshop; dramatherapie ervaren!

13.00-13.30 intake (kosteloos)

13.30-14.00 intake (kosteloos)

14.15-14.45 workshop; dramatherapie ervaren!

15.00-16.00 inloop

Workshop; dramatherapie ervaren!   

Tijdens deze workshop leg ik kort uit wat dramatherapie is en gaan we daarna ervaren wat dramatherapie voor je kan doen. Er komen een aantal dramatherapie oefeningen aanbod die ik regelmatig inzet tijdens mijn behandelingen.

Intake: korte intake

Vorig jaar heb ik gemerkt dat mensen met gerichte (hulp)vragen naar de praktijk komen. Daar wil ik natuurlijk graag tijd voor vrij maken. Meld je aan voor de intake via deze link. We gaan dan samen in gesprek en bespreken waar ik je bij kan helpen. Mochten we niet genoeg tijd hebben, dan plannen we (kosteloos) een verlenging van de intake in op een ander moment.

Inloop;

Tussen de workshops door kan je binnenlopen om rond te kijken, vragen te stellen en te zien wat ik nog meer te bieden heb in mijn praktijk.

Wil je je aanmelden voor een workshop? Geef je dan op via deze link.

Ik heb er ontzettend veel zin in, hopelijk zie ik jullie dan!

Neem een kijkje op de website www.openpraktijkdaguden.nl en zie welke andere praktijken er nog meer deelnemen aan deze dag! Of bekijk de facebookpagina van de open praktijkdag.