Zondag 11 april van 11.00-15.00 uur is mijn praktijk geopend!

Kom en ervaar wat dramatherapie is, iedereen is welkom!

Ik ben te vinden op de Bronkhorstsingel 9 (in basisschool De Zevenster)

Dit jaar zal het programma deels online zijn en deels op persoonlijke afspraak. Een vrije inloop is helaas niet mogelijk dit jaar. Mochten de plekken vol zijn, dan kan er altijd contact op genomen worden om een afspraak te maken op een ander moment.

Programma:

11.00-12.30 Lezing over vaktherapie, samen met Vivi Ament.

13.00-13.30 Individuele kennismakings-sessie

13.30-14.00 Individuele kennismakings-sessie

14.00-14.30 individuele kennismakings-sessie

14.30-15.00 Individuele kennismakings-sessie

Lezing vaktherapie

Tijdens deze lezing leggen Vivi Ament (vaktherapeut-beeldend) en ik (vaktherapeut-drama) uit wat vaktherapie is, wat je kan verwachten bij een behandeling en welke hulpvragen en problematieken wij ontvangen in onze praktijken. Ook geven we voorbeelden uit de praktijk.

Inschrijven via deze link

Mochten er vragen zijn neen dan gerust contact met ons op. Je kan ons vinden op www.vaktherapieuden.nl

Individuele kennismakings-sessie!   

Vorig jaar heb ik gemerkt dat mensen met gerichte (hulp)vragen naar de praktijk komen. Daar wil ik natuurlijk graag tijd voor vrij maken. Meld je aan voor deze sessie via deze link. We gaan samen in gesprek en bespreken waar ik je bij kan helpen. Er komen een aantal dramatherapie oefeningen aanbod die ik regelmatig inzet tijdens mijn behandelingen. Afgestemd op jou vraag natuurlijk. Mochten we niet genoeg tijd hebben, dan plannen we (kosteloos) een verlenging van deze sessie in op een ander moment.

Ik heb er ontzettend veel zin in, hopelijk zie ik jullie dan!

Neem een kijkje op de website www.openpraktijkdaguden.nl en zie welke andere praktijken er nog meer deelnemen aan deze dag! Of bekijk de facebookpagina van de open praktijkdag.