Toneeltraining – IK STA HIER! –

Deze training heb ik met ontzettend veel plezier en toewijding bedacht en ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar.

Met als doel het vergroten van zelfvertrouwen en zelfbeeld.

In deze training leer je wat toneelspelen is en ga je ervaren hoe sterk je in je schoenen kan staan. We gaan veel toneelopdrachten uitvoeren en een kleine presentatie maken! Je leert wat improviseren is, hoe je je stem kan gebruiken en hoe je je houding in kan zetten. Dit alles met als doel op het einde van de training te kunnen zeggen;

IK STA HIER!

Toen ik in groep 8 zat ben ik begonnen met toneelspelen. Er ging een wereld voor mij open! Op het toneel durfde ik meer en voelde ik dat ik kon laten zien wat ik kan. Ook al speelde ik een rol, het gaf mij een super sterk gevoel. Dat gevoel wil ik graag vasthouden. Ik kan me nog herinneren dat mijn opa en oma kwamen kijken naar een voorstelling en ze mij helemaal niet herkende. Ze zagen niks van dat verlegen meisje. Ze zagen een meisje met power!!

Toneelspelen heeft mij toen ik klein was geholpen om sterker in mijn schoenen te staan en meer zelfvertrouwen te geven. Ik vind het mooi dat je binnen een veilige setting kan oefenen met wat je graag zou willen laten zien of kanten van jezelf ontdekken die je nog niet kent. En daarnaast ook gewoon heerlijk toneelspelen en lol hebben, genieten!

Dit gun ik anderen ook. Echt in je kracht staan en dat durven laten zien. Ik ben blij dat ik dramatherapeut ben geworden, zodat ik anderen hierbij kan helpen.

Hoe fijn is het om tijdens toneelspelen te ontdekken wie je bent en wat je kan? En dit vervolgens toe te leren passen in je dagelijks leven.. nou ik kan je vertellen… dat is heeeeel fijn!

Praktische informatie:

  • De training bestaat uit 9 lessen, 1 keer per week ( 8 lessen en 1 evaluatiebijeenkomst)
  • Iedere les duur 1 uur en 15 minuten
  • Maximaal 6 kinderen per groep
  • Kosten; 200 euro p.p.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met mij via info@babslenders.nl of via telefoonnummer 0646345971

Wil je je aanmelden voor de training? Dat kan via deze link.